На театър в кино

Внимание, този текст е следствие на любовта ми към театъра, киното, Британски съвет, Любов и Гради, и гениалността на една книга, която скоро ще издадем на български език. Хората, които искат свят без продуктово позициониране, могат да спрат дотук. 

Купете си билети от Cinemacity. Купете си пуканки и Coca-Cola. 3D очила няма да ви трябват. Настанете се удобно, защото ще гледате……

Представление на Кралския национален театър в Лондон!

Добре. съм. Не съм полудяла. Правилно сте прочели. Пиесата е „Сътрудници” (Collaborators) от Джон Ходж, сценарист на култови филми като „Трейнспотинг”, „Плажът” и „Плитък гроб”.

Как да не се радва човек на развитието на технологиите. Как да не се радва човек на идеите, които наистина променят света. Как да не се радва човек на мисълта, която тече в главите на хората, които ще ми позволят да стана част от магията на театъра, докато си хапвам пуканки и пия най-газираната напитка.

Наистина, когато чух новината по радиото завидях на хората, на които им е дошла идеята. Завидях за куража тази идея да се случи. Радвам се на успеха на идеята и се радвам, че ще мога да усетя случването на тази идея тук в София.
Това ме кара да мечтая за сбъдването на много шури идеи, които ми се въртят в главата. Успехът на нетрадиционно случващите се неща ми дава вяра, че все още много интересни неща предстоят да се случват.
Така ви оставям, заредена с въодушевление, което е породено от представленията на Кралския национален театър в Лондон, които се излъчват по сателит в повече от 700 салони в над 22 държави.

Скоро ще бъдат 23.

Приятно гледане.

1 thought on “На театър в кино

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s