Moите книги

Случва се да напиша и някоя книга. Едни по специалността (ПР), други – пълни с истории. Ето и тях, по реда на появяването им на белия лист:

13 истории за W + 2 бонус

13WНа практика историите са 15, в които случките се въртят около дума, която на английски език започва с W. За някои думи ще се сетите веднага, други ще ви затруднят. Но в края на историята ще намерите отговора. Всякa прилика с действителни лица и събития е случайна. Не е търсена връзка с реални личности и събития, макар че със сигурнoст има такава. Историите напираха да излязат. Може би поради някаква W причина. Със сигурност някои са по-добри от други. Затова и има 2 бонус. Можете да ги прочетете с чаша кафе, вино или друга любима напитка в ръка и да намерите в тях това, което търсите. Нали всеки от нас търси различни неща и различни са нещата, които го правят щастлив. Струва си да подходите към историите с широко отворено съзнание. В тях няма будистка мъдрост, нито поучения. В тях има споделени моменти, мигове и чувства. Да, най-вече чувства. Защото, ако спрем да чувстваме, всичко става безсмислено. Факт е, че историите са на хартия и са в очакване на срещата си с вас. Welcome!

ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КОМУНИКАЦИИ В МРЕЖАТА 2.0

campaign20Днес е лесно да изглеждаш модерен – поставяш едно е- пред понятията и смисълът им веднага се променя. Говори се за е-книги, е-списания, е-вестници. Говори се за е-демокрация, е-политика, е-правителство. Ако някой приема е- като просто допълнение, което не променя съдържанието, ще сбърка. Новите форми за комуникация в интернет пространството не просто разширяват възможностите за комуникация, те на практика променят начина на комуникация и дават на гражданите много начини да изразяват мнение, да участват, да помагат, да протестират, а някъде по света скоро и да гласуват от мобилните си телефони.
Цялата книга е достъпна безплатно онлайн. Прочети.

PRogovorkiPRоговорки: Принципите на ПР, съхранени и увековечени от българските пословици и поговорки

В нея съм се опитала да покажа, че за всяка от основните теории в ПР има български пословици и поговорки, които да ги обяснят и чрез които да разберем теориите по-добре. В края има дори и обиколка по света с чуждестранни пословици и поговорки. Повече

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s