Някого, когото да обичаш

Днес се навършват 20 години от деня, в който светът загуби един от най-великите музиканти.
Никога няма да забравя първата си среща с Queen. Няма и не съм забравила музиката, която ме вдъхновява, успокоява и ми дава сили да продължа. Безкрайните превъплъщения на Фреди и музиката му.

Няма да забравя и колко плаках в този ден преди 20 години. Все още не мога да осъзная, че няма да има нова музика от Фреди. Знам го, но не го приемам.
Поздрав към всички фенове на единствения, незабравимия и незаменимия – Freddie Mercury живота на милиарди хора по света.

За мен Фреди е някой, когото обичам.
Затова и ви поздравявам с тази песен Somebody to love.

12 thoughts on “Някого, когото да обичаш

 1. Фреди, завинаги остава в нашите сърца!
  г-жа Бошнакова, да Ви кажа честно, особено ми е приятно, че попаднах (случайно) на вашият труд! Не само заради самото съдържание, а най – вече заради позитивизма лъхащ от него! Всеки ден се натъквам на обидни и безпочвени критики от хора, които според мен, неоснователно хулят в интернет пространството! Шепа народ сме, а толкова злоба бълва помежду ни! Прави ми приятно впечатление как се изразяват рускоговорящите, било то във форуми или просто отзиви за музика в you tube. Стигам до извода, че твърде много се отличаваме от тях, меко казано. Като цяло са сплотени, чувствени и толерантни един към друг и не са груби хора като нас…

  Like

  • Благодаря за милите думи. Споделям мислите ви за това как се държим онлайн и колко агресия има в това, което споделяме.

   Like

 2. Много красива и силна песен.Благодаря за нея, от доста време не я бях слушала.Има страхотен смислен текст и действа страшно зареждаща за живот.Има уникален глас.Жалко, че го загубихме, но песните му и днес се помнят и не спират да се слушат.”Somebody to love” е една от неговите памети песни.Сигурна съм, че као беше жив сега щеше да е в челните класация със своята музика.Има един голям позитивизъм, като се слуша неговата музика.Дано днешните изпълнители черпят вдъхновения от хора като тях.

  Like

 3. Този глас, тези песни и текстове и всичката енергия която предаваше на своите почитатели ще си остане завинаги в нас.Един велик човек, който с песните си постигна страшно много.Благодаяр за тази статия.Нужно е да помним тези велики изпълнители, да покажме и на нашите деца какво очнавчава да имаш глас и талант.Музика която вдухновява и същевремнно успокоява душата.Надявам се да ни пишете пак, качването на такива клипове ми харесва тъкмо малко да си припомним онези времена.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s