Blog Challenge 11: Изкушението

За четвърти път имам невероятното  удоволствие да благодаря на всички, които ме подкрепиха и написаха своя коментар. Дори и на тези, които ми направиха забележка, че постоянно ги подсещам във Facebook.

Сега, всички очакват да обявя темата за предпоследния BLOG CHALLENGE 11. Както се вижда от заглавието на тази публикация, темата на BLOG CHALLENGE 11 е “Изкушението“.

В един от коментари Гергана ме подсети за моите любими избори в живота. Реших да променя изборите на изкушения, защото много често се изкушаваме и не се решаваме да направим избор. Просто избираме сигурносто. Затова с радост ще прочета публикациите за изкушенията.
Ако за пръв попадате на BLOG CHALLENGE –  прочетете въвеждащата публикация на Пламен.

Част от задълженията на победителя е и да припомни правилата.

Четете внимателно, ако искате да участвате.

ПРАВИЛА НА ИГРАТА:

 1. Всеки петък се публикува ново заглавие от победителя.  Всеки от участниците ще има точно една седмица да напише в собствения си блог нова публикация – със същото това заглавие.
 2. Всеки участник може да публикува своята статия, в който пожелае ден от седмицата – но победителят ще се оценява (и обявява) в следващия петък (след 14:00ч.) и той ще има правото (което си е и задължение) да обяви новата тема за новия едноседмичен тур на BLOG CHALLENGE.
 3. Всяка публикация ще бъде оценявана по три критерия: 1. Брой коментари към публикацията (анонимните коментари няма да се броят, както и коментарите от самия автор; виж и пояснението накрая!); 2. Брой ping-ове от други блогове (няма да се броят пинговете от блогове на същия автор, обаче!); 3. Брой гласувания в Svejo.net
 4. При равен брой точки по Критерий№1, ще се гледат точките по следващия по ред критерий. Ако две публикации имат абсолютно еднакъв брой точки (което ще си е сензация или опит за измама) – ще се гледа коя от двете публикации е прочетена повече пъти.
 5. В конкурса могат да участват само първите 12 блогъра, които заявят участието си след публикуването на всяка нова тема (българските блогове са вече хиляди и няма кой да сравнява 120 статии, пък и това е тест за проактивност).
 6. Заявката за участие ще се прави под формата на коментар под публикацията за всяка нова тема и трябва да има следния формат: „Аз, (вашето име) ще участвам в седмичния BLOG CHALLENGE с моя блог (тук трябва да изпишете името на блога си). URL: (изпишете пълния адрес на блога си)“. ПРИМЕР: „Аз, Деси Бошнакова ще участвам в в седмичния BLOG CHALLENGE с моя блог за по-добрата страна на нещата. URL: http://boshnakova.com“.
 7. В състезанието може да участва всеки, който има собствен блог (или е автор в блог от няколко автора) – стига блогът да е на български език (и да е от първите 12, които ще заявят участие, разбира се).
 8. НАГРАДА: всеки от 12-те участника в състезанието се задължава при обявяване на седмичния победител да постави на блога си специален банер (“ПОБЕДИТЕЛ В СЕДМИЧНИЯ BLOG CHALLENGE“) и този банер да е и линк към блога на победителя (директен линк към статията-победител). Участник, който не постави банер ще бъде дисквалифициран за участие в следващите 4 тура на състезанието. (И ще бъде заклеймен като циция и нечестен играч).

Това са правилата . Ако искате да се включите, трябва да ги спазвате.

Участвайте. Усещането е страхотно. Там някъде по пътя си всички сме се изкушавали или сме изкушавали други.

16 thoughts on “Blog Challenge 11: Изкушението

 1. Честито ,Деси! 🙂
  Темата е много изкушаваща и не мога да й устоя! 🙂
  Аз , Ралица Христова ще участвам в седмичния Blog Challenge с моя блог ralicahristova.blogspot.com

  Like

 2. Коментарът ми се затри някъде ,затова нека ” завторя” за всеки случай 😉
  Аз, Ралица Христова ще участвам в седмичния Blog Challenge с моя блог ralicahristova.blogspot.com

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s