Почерпи приятел със сок от FRESH BAR

Здравейте,

мисля, че рожден ден е достатъчно сериозен повод, да дам началото на една приятна игра, която замисляме отдавна с моите приятели и приятелки от FRESH Bar.

Каква е играта? Свежа и прясно изцедена. Днес ще почерпя един приятел с прясно изцеден сок от FRESH Bar. На свой ред, той ще може да върне жеста на друг свой приятел и така ще настъпи едно черпене…

Днес ще почерпя човекът, който пръв забеляза моето малко и недобре поддържано пространство тук и смело мога да нарека приятел.

Искам в този калинков ден да почерпя с прясно изцеден сок (250 мл)  по негов избор Майк Рам. Благодаря за блогърската ръка, която протегна и за всички прекрасни неща, които направихме заедно, и се надявам да продължим да правим.

Усмихнете се днес и всеки следващ ден. И пийте свежи сокове!

Ако Майк Рам продължи черпенето, трябва да напише пост в блога си и да разкаже кого черпи. Да публикува линк към поста на страницата на FRESH bar във Facebook. И да пише на лично съобщение, пак във Facebook, за да му изпратят код за прясно изцедения сок. И да публикува тези инструкции в края на поста си.

Засега черпенете се предвижда да продължи до Велики петък (Разпети петък)!

2 thoughts on “Почерпи приятел със сок от FRESH BAR

  1. Чудесна идея, Деси и честит рожден ден! Пожелавам ти усмивката да е верен твой спътник навсякъде и във всичко! Да продължаваш да вдъхновяваш хората около теб с енергията и желанието, което влагаш в това, което правиш! Вместо попътен вятър – попътни калинки!

    Like

  2. Pingback: Почерпи свеж приятел с FRESH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s