Shake Up Your Mind

Знаете, че съм Х зависима, нали?
Зависима от идеите, които си струват да бъдат споделяни и биват споделяни по целия свят. И използвам всяка възможност да видя отново това видео. СтраХотно е!

Но съм зависима и от това, което представят всеки път актьорите от ХаХаХа ИмПро театър.

Тhe Power of XЕ, сега искам да споделя впечатленията си от магията на TEDxAUBG.  Всичко започна преди една година, когато ме поканиха да говоря на събитието и за мое най-голямо съжаление трябваше да откажа, тъй като бях част от първия TEDxSummit. Когато ме поканиха отново за лектор на събитието през 2013 бях много щастлива. Но изпаднах в голямо чудене какво да кажа. Толкова идеи и толкова много хора вече са говорили. Чуденето беше голямо. Тогава реших да обединя двете си страсти и да говоря за основния принцип в импро театъра “Да, и…”. Yes, and
Дали съм успяла да се справя, ще кажете, като излезе видеото.
Но TEDxAUBG – премина като в сън – като всяко TEDx събитие. Не разбрах кога започнахме и как мина времето. Лекторите бяха страхотни – всеки със своята история и хъс. Срещнах страХотни хора, сприятелих се със страХотни хора, веселих се страХотно, а скоро ще посетя лабораторията на Милена, ще се опитаме да работим заедно с Димитър, с Casey Angelova ще работим за Slow Wine, ще пътувам по света през блога на  Sebastian Canaves,  Васил Тучков ще се срещне с ХаХаХа и може да излезе нов проект:), а с Daniyar Aha ще си говорим за живота и как трябва да му се наслаждаваме. Не можах да се запозная с Cosmina Tanasoiu, но знам, че като стане ще имаме много какво да си говорим, защото споделяме една обща страст към четенето. Със сигурност думите на Atanas Georgiev ще са с мен постоянно, защото без енергия няма как да свърша каквато и да било работа. А лекцията на Brisejda Gjoza ме върна към една прекрасна страна, която завинаги е останала в сърцето ми – Сенегал.

TEDxAUBG Впечатленията ми от това страХотно събитие, няма да са  напълно споделени, ако не кажа, че екипът беше страхотен – благодаря на всички тях са блясъка в очите, за истинската страст и желание, за това, че са такива каквито са – Благодаря ви!

Оставам в очакване на TEDxAUBG 2014: )

P.S. От вълнеие забравих да кажа, че тази магия изживях с любими за мен приятели – Деси, Емо и Събина. Без тях магията нямаше да бъде толкова силна: )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s