За събуждането и приспиването

Днес е денят на Народните будители. Искам да честитя празника на онези, които вървят по своя път с любов и плам и карат другите да вярват, че мечтите могат да се сбъдват.
С риск да ми завидите, ще ви споделя, че познавам много такива хора – хора, които не се оплакват, които не мрънкат, които работят всеотдайно, за да сбъднат мечтите си. За тях е днешният празник. Те за мен са истинските будители.

И ние трябва да направим всичко възможно, такива хора да стават все повече и повече. Те ще събудят заспалите, те ще направят бъдещето възможно.
Бях решила да изброя тези страхотни хора, но ако го направя, със сигурност ще изпусна някои.
Затова ви приканвам като жест за събуждане – огледайте се в себе си. Вижте дали сте събудени. Вижте със сърцето си дали не сте се оставали релсите да ви водят, а не да строите пътя пред себе си.

Събудете себе си, за да можете да видите истинските будители.

Специален поздрав искам да отправя на най-прекрасната учителка на света (моята учителка) г-жа Павлина Мутева и на най-прекрасния професор на света (моят професор) Владимир Михайлов. Те са част от късмета ми и част от причината да бъда събудена за истински стойностните неща в живота.

Добро утро на всички събудени. Ако всеки от вас събуди по още един човек, събуждането ще започне и ще ни направи по-събудени за живота.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s