Специална награда за Оги Младенов

11 издание на конкурса БГ сайт.
Журирах и с нетърпение очаквах да видя дали мнението на другите от журито, ще съпадне с моите оценки за сайтовете (затова ще пиша по-късно). И както си течеше церемонията, хората, трудили се упорито получаваха награди и признание, дойде редът на Специалните награди на Експертния съвет. Тогава се случи нещо. Приех високото признание от името на Оги Младенов. Вълнението беше неустоимо, защото Оги е много специален за мен (и много други хора човек). Оги не просто обича работата си. Оги заразително обича работата си. Оги никога не се колебае да сподели, да покаже, да помогне, да бъде приятел, да бъде човекът, от когото имаш нужда. Оги: Благодаря ти, за приятелството. Искам обаче да ми обещаеш, че следвашите награди, ще си ги получиш лично. Обещай! Защото знам, че има още много. Ето и снимки:

6 thoughts on “Специална награда за Оги Младенов

 1. Деси Бошнакова, наистина от поста ти не се разбира за какво юОгнян е получил награда, някои от нас не са били там 😦

  Like

  • Специалните награди на Експертния съвет се дават на личности, които имат принос към развитието на българския уеб. Специално Оги Младенов получи наградата за приноса си в превръщането на SEO в бизнес, който се разбира и уважава. Мотивите на журито, много точно са казани в публикацията на Комитата, цитирам точно:”Огнян Младенов, който превърна заниманията в България със SEO от нещо на ръба на закона и етиката, в нормален бизнес и който хвърля огромни усилия в организирането на събития и в обучение на специалисти.”

   Like

 2. Да, сега разбирам. Правилно е получил той наградата, наистина е така. За България той е нещо като Ранд Фишкин, дори успя и мен да ме запали преди 4-5 години 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s