Блогопедия, здравей, здравей!

Преди близо година, разбрах, че блогъри са се събрали и подготвят блогопедия.  Ужасно ми се прииска и аз да се присъединя към тях. Речено – сторено. Преминавайки през различни перипети, проектът Блогопедия 1.0. вече е факт и всеки, който пожелае, може да я притежава напълно безплатно.
Насладете се на книгата. За мен тя е още едно доказателство, че онлайн нещата са различни. Хората са различни! Благодаря на всички от авторите на Блогопедия 1.0. за привилегията да бъда една от вас! Поклон и да мислим за следващата!

7 thoughts on “Блогопедия, здравей, здравей!

 1. Добре де, аз за пръв път чувам за Блогопедия. И тая публикация с нищо не ми помогна. Напротив, това е толкова безлична блог статия, че не може да ме накара да кликна на който и да е линк.
  Убийте ме, аз съм блогър с личен блог 🙂

  Like

  • Здравейте Светлина,
   никой няма за какво да ви убива. Не сме такива хора. Имате право, че в тази публикация няма информация, тя е само емоционален изблик на радостта. Скоро ще пусна и обзорна публикация, за да опиша за кого и за какво е книгата. А дотогава, ако сте нетърпелива, мога да ви предложа текста на Пламен Петров

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s