Искам в хладилника!!!

От малка си мечтех да имам магнити за хладилника и да мога да си го украся, така че да се знае отдалече, че това си е моят хладилник. Днес, ще ви покажа как изглежда моят хладилник, и много ще се радвам ако и вие споделите снимки от вашия. Нещата по хладилника говорят толкова много за собственика му.
Ето и моят:

Хладилникът на сем. Бошнакови

Горната част на хладилника с много картинки и билети:)

Камерата на хладилника с думи и украса от букви:)

11 thoughts on “Искам в хладилника!!!

 1. Ние имаме същите букви:)и нашия е пълен с магнитчета 🙂 повечето сме си ги правили сами:)Може би по същата причина като теб, че съм си мечтала за магнитчета. Като направих първите от бяла глина, не знаех откъде да взема магнити и питах в едни форум, тогава добър човек ми даде магнитните линии на едно чейндж бюро – навремето нали обявяваха всевъзможни курсове пред вратата. Та те ми бяха първите магнити:) още имам фигурки правени с тях.

  Like

  • Тези букви бяха първото нещо, което си купих в първия ми ден в живота в Ню Йорк в началото на 1991 година. Толкова много исках да си имам такива, че не се сдържах. И още им се радвам като малко дете.

   Like

 2. Деска, еднаква мечта сме имали с теб :))) Майка ми не даваше да лепя неща по хладилника като малка и беше един беличък-беличък… и аз все това си мислех… как ще го нашаря като живея сама 😉 Целия ни е украсен с магнитчета… не се бях сетила да започна и фризера долу… засега бях минала на абсорбатора ;)))

  Хубав уикенд и прекрасно лято 🙂

  Like

  • Калина, моята майка ми даваше, но когато аз бях малка нямаше такива неща и ние си лепяхме лепенки, които обаче оставаха завинаги. Магнитчета предполагат възможност да променяш мястото им и да си създаваш нова картина. Ще чакам снимка на твоя хладилник.

   Like

   • Деси, и аз когато бях дете не помня да имаше магнити все още… точно от лепенките го пазеше майчето :))) Магнитчетата наистина са по-удобни 😉 ще трябва да го снимам 🙂

    Like

 3. Pingback: Искам в хладилника

 4. Много красив хладилник. Публикувах снимка на моя – но магнитчетата ми вече са по-малко от твоите. Или ги раздвама, или племеничката ми ги попилява.

  Весел и прохладен уикенд, за да не се налага често-често да отваряме хладилниците 😉

  Like

  • Е, и твоя си го бива. Важното е като понечиш да отвориш вратата да те връхлетят хубави мисли и спомени. И да ти е кеф, че твоя хладилник е наистина твой. Хубава събота вечер и неделен ден!

   Like

 5. Моят е традиционно празен – и отвърте, и отвън. Когато го държах пълен отвътре, отвън имаше магнитчета с формата на малки прасенца и слончета… ха ха

  Like

 6. Никога не съм разбирала смисъла на този кич.И защо на хладилника, а не на печката примерно?Или на специална ламарина?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s