BLOG CHALLENGE 6: На въртележка – се повъртяха…

Не знам защо, но винаги когато видя въртележка си спомням за онова детско, в което едно детенце искаше да се вози на Маруся.

Радвам се, че темата вдъхнови 10-тимата участника и настана една страхотна въртележка.
Ще наруша традицията и няма да изброявам кой колко гласа има. Ще кажа, че благодаря на Нина, Събина, Влади, Ради, Любо и Майк за страхотните истории. Да пропускам 4-ма, Веси, която не смогна да се качи на въртележката и 3-мата с най-много коментари. За първи път, а аз броя коментари за 3-ти, битката за титлата е толкова оспoрвана. Ето и тримата с най-много коментари, подредени по азбучен ред:

Божидар – 22

Василена – 48

Пламен – 46.

И така, имаме нов победител. Василена. Като за начало победителката трябва да обяви темата на BLOG CHALLENGE 7. Заедно с другите й задължения, които са:

 1. Още днес да обяви в блога си новото заглавие – за новия кръг от конкурса BLOG CHALLENGE, който трябва да започне днес и да приключи в 14:00 часа на следващия петък.
 2. Да го обяви в специална публикация в своя блог – със заглавие: „BLOG CHALLENGE №7: Нова тема“ (разбира се,  “нова тема” се заменя с  избраната от него тема).
 3. В същата публикация да припомни и правилата на състезанието.
 4. Да отговоря своевременно на всеки нов коментар-записване под публикацията и да номерира кандидат-участниците (докато станат 12).
 5. Идният петък да отчете как е преминал 5-тия етап от конкурса и да обяви победителя.И останалите 9 участника в BLOG CHALLENGE 7 имат задължения:

Трябва да спазят джентълменското ни споразумение и да поставят в блоговете си линк към сайта на победителя, под формата на банер. Можете да ги откриете тук.

Историите на участниците 6-то предизвикателство за блогъри, може да намери в коментарите за записвания.

12 thoughts on “BLOG CHALLENGE 6: На въртележка – се повъртяха…

  • Според правилата написани от Пламен основният критерий са коментарите. Ако има еднакъв брой коментари решаващи са гласовете в свежо. Понедосега така съм ги броила. Този път обаче нямах много време да ги изброя, ще го направя скоро и ще ги кача пак.

   Like

 1. Добре е и тук да сложиш линкове към статиите на победителите – хем по-лесно да ги откриват читателите, хем като награда за усилията 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s