Кой участва в BLOG Challenge 4: На тавана

За мое съжаление На тавана се оказа тясно и този път има само 10 участника в предизвикателството за блогъри. И пък има страхотни разкази и истории, които очакват вашите коментари.

Прочетете ги, коментирайте и гласувайте в свежо. Така някой от тези смели вдъхновени блогъри ще победи. И ще ме отмени в броенето на коментарите, което съвсем не е толкова приятно, колкото яденето на шоколад. А ето и участниците:

#1 Божидар Костов

#2 Мартина Чакърова

#3 Петя Иванова

#4 Веси

#5 Нина

#6 Владимир Иванов

#7 Рос

#8 Пламен Петров

#9 Албена Цветкова

#10 Мина Петрова

Успех и не забравяйте, че те очакват вашите коментари.

5 thoughts on “Кой участва в BLOG Challenge 4: На тавана

 1. Благодаря Деси, много мило от твоя страна. Аз още не съм стигнала до моя разказ, но се надявам най-късно утре да дам своя принос. Както ти каза, миналата седмица, време не ми остана и на мен за работа от вълнение да проверя как се развиват нещата, така че тази седмица ме чакат задачки колкото си искам 🙂

  Like

 2. Много добра идея да направиш този списък 🙂 Надявам се, че ще успея днес да напиша моята история за това, какво се случва на тавана 🙂

  Like

 3. Мисля, че така хората няма да се лутат и ще могат да прочетат написанотото от всички. Иначе се загубват. Успех с писането Веси!

  Like

 4. За съжаление, аз няма да успея да приключа с написването на моето разказче:( Не прецених добре седмичните работни задължения и разчета на времето, с което разполагам. Успех на всички, извинявам се, че не успях да участвам пълноценно, но пък се надявам да успея да прочета публикуваните вече разкази – започнах с този на Петя и много ми хареса!
  Нека спечели най-хубавият (в което не се и съмнявам!)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s