Спомени от миналото

Хубавото на годините е, че ти позволяват да имаш все повече и повече спомени, които да правят живота ти по-хубав и да те сгряват, когато навън е студено и мокро.
Наскоро чух по радиото една песен, която като с магическа пръчка ме върна в един друг свят – светът преди сега, светът, в който съм била, но няма да мога да се върна. Истината е, че дори и днес тази песен успя да ме разтърси и да ми припомни, че независимо дали става въпрос за преди, сега и утре, най-важното е да не отказваш на сърцето си това, което му е необходимо. Разходих се из коментарите под песента в Youtube и много се зарадвах. Всички харесваха песента, изпълнителката, а мнозина се чудеха защо тази песен някак си не се върти в радио ефира. Според мен, причината е, че днес, прекалено много хора отлагат за утре момента, в който ще дадат на сърцето си онова, което му е нужно. А, мисля си аз, смисълът на живота е да дадем на сърцето си това, което му е нужно тук и сега – нито миг по-късно, защото мигът не се повтаря.
Може би съм ви изнервила с факта, че не казвам коя е песента. А тя е: Истина на Милена.
Ето я и нея:

2 thoughts on “Спомени от миналото

  1. Парчето е много хубаво, а Милена беше символ на онова време, за което се сещаш. Времето на нашата младост, когато си мислехме, че всичко е мечти. Животът дава много храна на сърцето, за съжаление не винаги вкусна, за това е важно и ние самите да му дадем и то навреме.
    Поздрави.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s