За пижамите, които не са пижами

Вчера се замислих за тениските – онези, рекламните, които различни компании ми подаряват, но поне аз много рядко обличам. Най-често ги складирам в едно чекмежде и ги ползвам за… пижами.

И се замислих, дали съм единствената, която постъпва по този начин. Ако има други идеи какво да правя с тениските, шапките и другите рекламни сувенири, които пазя, но не ползвам, бих ги приела с радост.

Затова ви каня да се включите и в анкетата:

8 thoughts on “За пижамите, които не са пижами

 1. Винаги ги преквалифицирам на пижами 🙂 Виж, химикалките, тефтерите и канцеларийките ги ползвам с голям кеф по предназначение.

  Like

 2. Ние семейно го практикуваме този подход 🙂
  Първо, някои са много меки и удобни за пижами. Второ, въпреки, че е мек, платът се свива след първото пране и вече и да искам, не мога да ги нося.
  Хубавото е, че след няколко години употреба като пижами, те се протриват и прокъсват и тогава завършват живота си като парцали или в колата, когато се цапам с масло, или у дома, когато трябва да се забърше пода, залят с кока-кола, например.
  Въобще, тениските са едно чудесно изобретение на човечеството, което има множество полезни и приятни приложения 🙂

  Like

 3. ползвам ги за пижами :))) в 100% от случаите, в които съм получавала рекламна тениска, тя ми е била голяма все едно съм се пъхнала в чувал.

  затова и спокойно ги давам за пижама на текущото ми гадже. понякога на текущите гаджета им е все едно какво пише и ги обличат и когато излизаме за бързо хапване в района :)) така преди време един върл непушач носи известно време тениска на цигари Престиж…

  Like

 4. И аз съм клуба на пижамените носачи ))) Напоследък имам и градина, та влязох и в графа работни. И двете функции ме карат да предпочитам рекламни тениски, които са от тъки, меки и светли материи, по възможност без големи и тежки надписи, които да ги деформират 🙂

  Like

 5. И аз съм в клуба на “пижамените носачи “))) Напоследък имам и градина, та влязох и в графа “работни”. И двете функции ме карат да предпочитам рекламни тениски, които са от тъки, меки и светли материи, по възможност без големи и тежки надписи, които да ги деформират 🙂 Надявам се разбирате намека …

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s