Книгокритик

Кога за последно не сте мигнали, защото в ръцете си държите книга, която не ви дава мира, докато не прочетете и задната корица?
След като четох до 3 през нощта и не можех да стана, за да заведа децата на училище, реших, че искам да си сменя работата.
искам да стана книгокритик – да чета книги, да пиша за тях и да разказвам на другите хора дали си струва да инвестират в новото заглавие.

Не че това и днес не е част от работата ми, защото докато решим кое заглавие да преведем, за да го предложим на българските читатели, през ръцете ни минават много книги. Някои от тях са толкова страхотни, че вълнението не ти дава мира.

Благодаря на всички, които пишат страхотни книги. И мисля, че е време да захванем една кампания – прочети книга, вместо да гледаш телевизия.

С интерес очаквам отговорите ви на анкетата:

2 thoughts on “Книгокритик

  1. Особено в момента, на фона на тези затъпяващи риалити формати, е повече от спасение четенето на книга. Вечерите си ги прекарвам така – чета по няколко наведнъж и се ядосвам, че нямам достатъчно време да изчета всичко, което искам или съм си набелязал.
    Е кампания уж има – Голямото четене на БНТ, но доколко е успешна…

    Like

  2. Няма го моя отговор. Пред компютъра, на който в момента са голяма част от книгите, които ме интересуват. Не помня кога за последно съм хващала хартиено издание (май беше преди седмица-две), но в нета е всичко, което ми трябва, за да задоволи ненаситното ми любопитство. :))))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s