Ако трябваше да бъда бонбон, бих искала да бъда….

 

 

 

 

 

Знаете ли тези бонбони? Ужасно вкусни са. Но както се казва, ужасно вкусни са и много други бонбони. Но в тези, във всеки бонбон има мъдра мисъл – цитат, поговорка или стих. Винаги са страшно интересни и аз си ги събирам. Според мен и много други го правят.
Докато пиша този текст вече усещам в устата си вкуса на “целувката” (така се превежда името на български) и понеже нямам под ръка, си представям как ми се пада цитат от стихотворение на Лорка, например.
Ако по някаква причина, не сте усетили тази страхотна целувка, побързайте да поправите грешката си. Ще видите, че любовта ще пламне със страшна сила и вие ще сте щастливи, че нямате какво друго да сторите, освен да й се отдадете изцяло.

4 thoughts on “Ако трябваше да бъда бонбон, бих искала да бъда….

  1. Деси, не съм ги опитвала, но искрено събуди интерес у мен 🙂 И смятам възможно най-скоро да поправя грешката, че не съм ги “тествала”. 🙂 А пък и самият факт, че ще имам и “изненадка” ги прави още по-примамливи.

    Like

  2. За съжаление, не съм намерила място в София, където да ги има. И затова когато някой мой познат или самата аз пътувам моля за Baci от летищата. Може би е редно да попитаме Nestle защо нямаме от тези бонбони тук.

    Like

  3. Дес, това са ми любимите бонбони … заради изненадата на вкус и мъдрата мисъл в тях. Ох, как искам един такъв бонбон днес 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s